Eilen tosiaan kävin kesken työpäivän lääkärissä ja sain tämän loppuviikon sairaslomaa. Mitään varsinaista syytä kipeälle ranteelleni ei löytynyt, kaipa se siinä kaatuessani vain venähti. Eilen kyllä ihmetytti, kun ei meinaa töistä päästä lähtemään millään. Yhdeltätoista palasin työpaikalle lääkärintodistukseni kera, vaan yli kahteentoista siellä silti meni, kun jouduin pitämään palaveria toisen työntekijän kanssa.
Nyt on sitten sekin tehty eli kävin työaikana alkossa. Meillä on töissä perjantaisin viinipulloarvonta ja voitin sen viime perjantaina ja minun tehtäväni oli sitten tällä viikolla hankkia uusi pullo tämän viikon arvontaan. Eipä ole mulle ominaista ostaa punaviiniä, en niistä erityisemmin edes pidä, vaikka olenkin jo voittamani pullon juonut. Valitsin pullon ulkonäön perusteella, siinä oli koristeena pieni musta härkä, siis roikkui siitä kaulasta. Varmaan hyvin naismainen tapa, ei se maku vaan näkö.
Aamulla olin sitten laittamassa Sakua kouluun. Kamalaa, miten ekaluokkalainen voi tapella vastaan, kun ei halua toppahousuja jalkaansa. Sanoin, että jos ne ei kelpaa, niin voi laittaa haalarin. Sitä nyt ei ainakaan päällensä laita. Saa nähdä onko toppahousut kotiin tullessa repussa, eilen ainakin oli hanskat. Niistä muistin myös aamulla paasata.
Mattimyöhäinen esikoiseni valvoi läpi yön tehtyään markkinoinnin tehtävää. Luulisi tänään illalla unen maitavan, ellei erehdy päivätorkuille. Kiva oli äidinkin aamulla herätä, kun oli kahvi valmiiksi keitettynä.
Tänään Sakun musiikkipajan jälkeen lähdemme sitten Vampulaan. Viikonlopuksi on luvattu jopa lumimyrskyä. Siitä saamme kai nauttia kotiin tullessamme. Sunnuntaina onkin sitten ne pikku-Aadan ristiäiset.