Niin se vaan on, etten tunnu ehtivän koneelle, kun töissä käyn. Työkin on vielä sellaista, etten ehdi koneelle edes työaikana. Neljä päivää olin viime viikolla töissä, vaikkei käteni täysin terve olekaan. Perjantaina jäin Sakun kanssa kotiin, koska takana oli huonosti nukuttu yö Sakun yskimisen takia. Käytin poikaa lääkärissä ja lääkekuurin sekä yskänlääkettä poika sai. Korvat eivät olleet varsinaisesti tulehtuneet, limakalvot olivat hieman sameat. Maanantaina alkaa sitten TOIVOTTAVASTI viimeinen työviikko tänä vuonna.
Viime viikonloppu oltiin maalla, tämä viikonloppu oltiin kotosalla. Tänään olen siivonnut ja meillä oli vieraita Säkylästä, entinen työkaverini perheineen. Nyt odottelen saunaan pääsyä.
Kone on todella hidas, mutta siitä huolimatta voisin yrittää laitta muutaman kuvan. Täällä oli viikolla ihan kivasti lunta, nyt siitä on jo osa sulanut pois. Siitä ei ole valokuvaa, mutta Vampulassa näytti viime viikonloppuna tältä:

2142913.jpg

Sillä hetkellä satoi hieman lunta, maahan sitä ei kuitenkaan jäänyt. Taustalla näkyy vielä meidän "jouluomenat" puussa.
Tässä yksi odottava äiti, joka viihtyy vaunuissa. Kyseessä on Annikan Viivi, joka on jo toistamiseen tänä vuonna raskaana.

2142918.jpg
 

Miia oli minun tietämättäni nostanut puhelimensa saldorajaa neljäänkymmeneen euroon. Se asia on vielä käsittelemättä. Miten ihmeessä kuvittelee mun pystyvän maksamaan noin suuria puhelinlaskuja. Alkaa jo Miiakin muistuttaa isäänsä, kun noin ylimielisesti käyttäytyy!!!
Mari oli saanut poikaystävänsä Samin kanssa Samin isovanhemmilta kihlalahjaa 300 euroa. Siis oikeasti 300 euroa. Minusta satanenkin olisi jo paljon kihlalahjaksi. Tässä Mari-sotaleski armeijanallen kanssa:

2142922.jpg

Oikeasti pää on nyt niin tyhjä, ettei ole yhtikäs mitään kirjoitettavaa. Ehkä pakkaan saunakamppeet, vaikka olen niin väsynytkin, että mieluusti menisin nukkumaan.