Kallista työaikaani käytin kirjoittaakseni tänne juttuja ja kuinkas sitten kävikään, tuuleen lensi koko juttu, kun kone ilmoitti palvelinta ei löydy. Päätin nyt kuitenkin yrittää vielä toisen kerran, kolmatta en enää jaksa.

Koko päivän tai ainakin aamun olen ahertanut exelin kimpussa ja saanut kuin saanutkin tehtyä mielestäni kelvollisen taulukon, johon jatkossa kirjaan lasten läsnä- ja poissaolot. Ei ihan hirveän helppo homma mulle, kun en ole samaa ennen tehnyt. Laskenut kyllä olen exelillä, vaan unohtumaan on päässyt sekin.

Nyt on kyllä pää aivan tyhjä, enkä yhtään muista, mitä edellisessä kirjoituksessani oli, koska välillä piipahdin hermosauhuillakin. Tässä koneessa on varmaan jotain vikaa tai yhteyksissä, koska oli pitkä väli, kun en päässyt edes facebookiin...

Viimeinen työpäivä on loppusuoralla eli kunhan  tässä vielä puolitoista tuntia jotenkin keikkuisi, niin saisi olla viisi päivää kotosalla. Turhaanko otin lomaa, sillä Saku lähtee huomenna illalla isälleen? Siis, eihän mun loma voi olla turha. Torstaina lähdemme maalle ja vaikka mitä siellä tekisin, niin vapaaehtoispohjalta mennään ja ketään en taatusti palvele. Palveltavat jäävät kotiin ja toinen suunnistaa poikaystävälleen viikonlopuksi. Aurinkokin paistaa, joten voisiko asiat paremmin olla, paitsi rahaa vois olla enemmän ja autostakin lähti kyljestä yksi lista ja kotona odottaa kauhea pyykkivuori ja ja ja.... Siinä sitä taas kerrakseen. Tänään saan kuitenkin nauttia aviomiehen valmistamaa kalasoppaa!!!!