aloittaa tämä kirjoitus kirosanoilla, mutta jätettäköön nyt väliin. Saa nähdä onnistuuko kirjoitukseni julkaisu, kun tässä äskettäin yritin muutamaa blogia kommentoida, niin tuli heti teksti not found eli luovutin.
Nopeasti ohi on mennyt tämäkin päivä. Aamulla pari tuntia olin hereillä ja sitten lähdettiin Vampulaan. Oltiin siellä puolilta päivin ja ohjelma koostui muutamasta pikku askareesta. Ensin käytiin Makken talolla. Kaksi pikkuruista hiirtä oli jäänyt satimeen ja uudet syötit laitoimme paikoilleen. Otettiin talvirenkaat mukaan, siis kunhan ensin pihasta päästiin pois. Vampulassa, kun ei vaadita lunta siihen, etä juuttuu kiinni, vaan niin voi käydä ihan tavallisella nurmikollakin. Työntämällä auto siitä kyllä lähti, sehän on nyt selvää, kun on tällä emännällä sen verran ruista ranteessa. Talvirenkaat vaihdettiin sateen takia Makken isän autotallissa. Saku kiersi hienosti muttereita auki, pari vuotta vielä, niin Saku vaihtaa renkaat koko autoon. Anopilla käytiin kahvilla ja Makke kävi äänestämässä. Sitten poikettiin vielä Makken veljellä, jonka luota tuotiin meille puu, joka laitetaan etupihalle ja siihen lintulauta roikkumaan. Oikeasti, näkis vaan senkin päivän. Taatusti kuvaan sen tänne blogiini eli kannattaa odottaa. Takaisin Nokialla oltiin kuuden maissa. Mä kävin täällä äänestämässä ja haettiin pitsat eli siinä tämä päivä. Vielä on edessä pyykin ripustus, mitään muuta en jaksa tehdä.
Huomenna on taas edessä työpäivä. Opettaja laittoi minulle jo viestiä, että hänen sairaslomansa saattaa jatkua. Kysyi siis sijaistanko minä vai otetaanko ulkopuolinen. Opettajalla on murheita yksityiselämässään, epäili stressin nostattavan kuumetta. On se toisaalta raskasta tuurata ja vetää koko päivä läpi, kun itsekään ei ole kunnossa. Ainoastaan ne vapaat, mitkä tästä ansaitsen saavat minut tekemään tämän. Yskä on ihan hirmuinen ja puolet ylähuulesta on herpeksen peitossa. Mutta tässä nyt tärkeimmät kuulumiset. Toivottavasti jonain päivänä ehdin vähän mietteitänikin kirjoitella.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!