Taas on viikko vierähtänyt siitä, kun tänne sain muutaman rivin aikaan. Viime viikko meni kiireisissä merkeissä, kun Sakulla oli joka ilta maanantaista torstaihin koriskoulua ja perjantaina oli tuttuun tapaan musiikkipaja. Ihmettelen ihmisiä, jotka jaksavat kuljettaa lapsiaan harrastuksiin päivittäin. Jos on kolmekin lasta ja kaikki harrastavat jotain, harkkoja voi olla kullakin kahdet-kolmet viikossa niin huh, milloin sitä ehtii kotosalla olla. Jos olisi työtön tai kotiäiti, niin ehkä sen kestäisi, vaan näin työssäkäyvälle se ei sovi. En tiedä tuleeko koriksesta Sakulle harrastusta, eipä poika osaa päättää. Mietin pitäisikö minun sanoa, että katsotaan tämä kevätkausi ja sitten päätetään jatkosta. Oikeat korisharkat olisi Sakun ikäisellä vain kahdesti viikossa. Eiköhän tämä äiti sen kestäisi, jos sillä olisi suotuisa vaikutus lapsen sosiaalisuuteen ja estäisi muutenkin syrjäytymistä.

Töissä oli ihan normi viikko. Hiihtolomalla saan näillä näkymin ainakin kolme vapaata. Hiihtolomaviikon maanataina lupauduin koulutukseen ja tiistaina olen varalla, mikäli töihin lupautunut työntekijä sairastuu. Ensi viikolla onkin lauantai työpäivä, kenen idiootin keksintö sekin. Viikonloppu typistyy ihan olemattomaksi. Ennen hiihtolomaa tuuraan opettajaa kolme päivää, ihan kiva, kun siitä saan 12 tuntia vapaata.

Marikin on viettänyt viikonloppua kotosalla poikaystävän ollessa kiinni. Ensin Mari sanoi, että kaikki autokuskit saivat rangaistuksena kiinniolon, koska osa niistä oli nukkunut silloin kun ei olisi saisi, mutta jossain metsäleirillä olivat kuitenkin eilen. Miia lähti eilen päivällä Tampereelle, sanoi menevänsä jonkun pojan kanssa kahville. Puolilta öin sitten tuli tämän kyseisen pojan kanssa meille. Hmm, erikoiselta poika vaikuttaa, sopii Miialle, joka hakeekin normeista poikkeavaa. Me muut ollaan oltu täällä vähän suu auki. Pipsan hyväksynnän poika ilmeisesti sai, pojan kotona on myöskin koira.

Kiitoksia Sikuriinalle toivotuksista ja kaikille muillekin osaanotosta, vaan eipä Sikuriinan toivotukset käyneet toteen. En jaksa, en jaksa, en jaksa. Aina tuntuu olevan aika jostain syystä väärä. Luovutan ja mietin seuraavaa siirtoa. Osaan olla myös ilkeä halutessani. Tämä ihana mies vähän lohduttaa:)