kuumuus vie hengen! Ei pitäisi valittaa, kun lämpöä on odotettu, mutta ei ole kivaa olla kaikki paikat hiestä märkänä. Kohta pitäisi mennä saunaan, mutta mieluiten hyppäisin järveen.

Käytiin eilen onkimassa. Aluksi Saku onki innokkaasti, mutta kun onki juuttui milloin mihinkin, niin kiinnostus lopahti. Kalaa ei saatu, pari kertaa nypytti, mut ei siellä sitten lopulta mitään ollut.
1766185.jpg
Saku halusi mennä uimaan, mutta kauan kesti ennenkuin uskalsi kastaa itsensä. Aluksi istui vaan kivellä ja katseli muita.
1766189.jpg
Oltiin tosiaan torstaina iskelmä-finlandian konsertissa täällä tapsan tahdeilla Nokialla. Se oli se juttu, mihin voitin liput, kun äänestin suosikkiani. Ihan kiva oli seurata tapahtumaa paikan päällä. Ja Olli oli ihana <3 <3 <3

Miia otti sitten keskiviikkona itselleen tatuoinnin. Se on vielä vähän paranemisvaiheessa ja sitä pitää ahkerasti rasvailla. Yritin ottaa siitä kuvaa, mutta se näyttää paremmalta luonnossa.
1766208.jpg
Saku oli tänään Miian ja Kallen kanssa Tampereella ja pyysin niitä katsomaan Sakulle uusia lenkkareita, kun vanhoista oli pohjat puhki. Ei ollut lenkkareilla paha hinta; 8,40€. Tuskin ne vielä viimeiset tänä vuonna ovat, mitkä joudun Sakulle ostamaan. Sandaaleistakin on menossa jo toiset.

Itse ostin itselleni uuden puhelimen. Pidemmän aikaa olen suunnitellut, että pitää ostaa kotiin puhelin Sakun takia, kun se koulun aloittaa, eikä meillä ole enää lankapuhelinta. No, päädyinkin siihen, että ostan itselleni uuden ja vanhasta tulee kotona säilytettävä puhelin. Toivottavasti meidän Saku ei ole ainoa ekaluokkalainen, jolla ei ole ihan ikiomaa puhelinta. Ai niin, mun uusi puhelin on tällainen. Mulla on just ton värinen kuin kuvassa. Miiahan sai yo-lahjaksi samanlaisen, mut punaisen. Kaunis olisi punainen ollut, mutta jostain kumman syystä Miia jäljitti meidät kauppaan ja seuras siellä mua koko ajan sanoen: "et sit osta samanlaista kuin mulla!".

Tulevalle ekaluokkalaiselle on nyt sitten reppukin hankittuna, kaupan päälle tuli penaali. Sakulla on kyllä toinenkin penaali, joten saa nähdä kumpi otetaan käyttöön.
1766275.jpg
Lasteni isän vaimo soitti tänään ja sanoi, että he ovat Säkylässä ja menevät huomenna kotiin, joten voisiko Saku tulla heille jo silloin. Aluksi Sakun piti mennä tulevan viikon keskiviikkona, sitten se siirtyi torstaiksi ja nyt sunnuntaiksi. Isä on ensi viikon kesälomalla, mutta heillä on keskiviikkona Nitalla (siis lasteni siskolla) joku tarkastus. Nita syntyi kuukauden etuajassa ja sen kehitystä tarkkaillaan. Nyt isän vaimo oli sitä mieltä, että Saku voi mennä sinne mukaan. Tiedä vaikka huomaisivat siellä, että Sakussa on professoriainesta. Kovasti Saku yrittää lukea. En tiedä onko siitä haittaa, kun Saku opettelee suoraan lukua. Mulla ei oikein riitä innostusta opettaa Sakua oikealla tavalla. Olen kyllä välillä yrittänyt tavuttaa Sakulle sanoja. Niin, Saku siis lähtee huomenna isälleen ja on siellä viikon. Siis, mulla on viikko lomaa!!! Me mennään kai alkuviikosta maalle eli saan lapsista lomaa, mutta miestä ja koiraa saan hoivata.

"Jostain" kuulin, että kun ensimmäisen avioliittovuoden aikana laittaa aina seksin jälkeen herneen pulloon ja sitten ekan vuoden jälkeen alkaa ottaa niitä pois jokaisesta seksikerrasta, niin ne riittää loppuelämän. Ostin sitten pullon ja kilon herneitä ja ajattelin katsoa pitääkö tämä paikkansa. Vähän nolottaa, en tiedä pitäisikö ekan avioliittoviikon jälkeen olla jo pullosta pohja peitossa, meillä ei ole, mut on siellä enemmän kuin kuvassa näkyvät kaksi :D Seuraava kuva voisi tulla puolen vuoden päästä. Mutta huomioikaa, että mieheni on komennusmies, emmekä vietä kaikkia öitä ja päiviä yhdessä.
1766291.jpg
Tähän loppuun vielä kuva meidän pitkästä pojasta:
1766298.jpg