lähtiessäni töihin huomasin, että kissa oli pissinyt kenkäni päälle. Eipä paljon naurattanut. Sanoin, että mikäli auto lähtee käyntiin, niin kotiin en ainakaan tule töiden jälkeen. Tai oikeastaan huusin niin, että varmasti naapurikin sen kuuli. Toivottavasti en saa kymmenen jälkeen naapurilta tekstiviestiä, että tulitpa sittenkin. No, kukas tätä täyshoitolaa pyörittäisi jos en minä.

http://www.genuinaburmese.com/Kasvatus/JerriRitilalla.jpg

Tunnelmat ovat siis tässä. Sain autolle huoltoon ajan keskiviikolle. Jo oli kumma, miten huollon ajanvaraukseenkin sai jonottaa. Lopulta puheluun vastattiin jostain valtakunnallisesta numerosta, eikä suinkaan Hatanpäältä. Kysyin pikahuollosta, netissä luki, että se on viiteen asti auki, mies puhelimessa sanoi, että neljään. Kun kuuli minun tulevan paikalle kolmelta, niin sanoi, että aamulla sinne pitää tulla. Johan on palvelua!
Töissä jatkuu samaa rataa, hiukan yhdessä työntekijässä näkyi piristymisen merkkejä. Tekikin jopa jotain lasten kanssa, mutta vartin oli taas nipistänyt työajasta.
Sakulle on tullut kamalan käheä yskä, sattui minunkin sydämeeni, kun yöllä/aamulla yski. Yskintää ei ole usein, mutta se millä äänellä se tulee, kuulostaa pahalta.
Eipä, taas elämäni miehet ottavat yhteen, pakko kai on mennä välejä selvittelemään ennenkuin jompi kumpi on raato.