ja seuraavana tulen minä, mikäli tota rimpsua voisi vielä jatkaa. Niin ne lomapäivät menee laiskotellessa, paljon olisi tehtävää, mut mihinkään en pääse alkuun. Tämän päivän töitä ovat olleet ruuanlaitto ja pyykinpesu ja kaupassa sekä postissa kävin. Tälle viikolle on taas ohjelmaa niin, etten edes haaveile mattojen pesusta tai muista hommista. Loman loppupäässä alan luultavasti selvittää pesuloiden taksoja:)
Ei olla saatu edes tilattua Miian koevedoksista kuvia, vaan tämä asia ei ole yksin minun vikani, eipä ole 20-vuotiaskaan tehnyt asian eteen mitään. Tänäänkin herätin kyseisen neitosen puoli kahdelta ihan vaan ilmoittaakseni, että olen lähdössä kauppaan ja senkin ilmoituksen tein sen takia, koska Saku jäi silloin pihalle. Eli kiitoskorttia odottava, sitä saa todellakin vielä odottaa, mutta ainakin jouluun mennessä sen kyllä lupaan:D Eipä olla itsekään saatu kiitoskorttia toukokuun alussa olleista häistä. En tiedä lähettävätkö sellaista edes, vaikka kaipa se on tapana ja oletan, että "anopilla", joka on morsiamen mummu ainakin olisi ollut jo heidä kuvansa, mikäli yleensäkin niitä antavat.
Saku on ollut aamu kymmenestä asti pihalla, välillä on käynyt jotain syömässä, mutta muuten äidin seura ei ole kelvannut. Eilen olikin tyhmempi päivä, kun kavereita ei meinannut löytyä millään. Joskus kyllä naapuritalon 4- ja 5-vuotiaatkin kelpaavat vai oliko ne kuitenkin 3- ja 4-vuotiaat, enpä muista ja samankokoisia ne pojat ovat, vanhempi oli syntynyt keskosena ja lapsella on muutenkin kehitysviivettä. En meinaa saada kummankaan puheesta selvää. Eli en osaa arvioida heidän ikäänsä. Niin, kyseisillä pojilla oli tässä juuri synttärit, perheen kaikki kolme poikaa ovat syntyneet kesä-heinäkuussa ja MINÄKIN kävin siellä lauantaina kahvilla, mutta ei tullut mieleen kysyä lasten ikää, paitsi sen tiedän, että pienin on yhden vanha. Kyseisessä asunnossa asui aiemmin ystäväni, jota nykyinen asukas ei taida tietää, siis tätä meidän ystävyysjuttua, koska selitti minulle, miten likaista asunnossa oli, ei varmasti koskaan ollut siivottu. Rukoilin sillä hetkellä, ettei Makke vaan paljasta asiaa. Ja tiedän, että ystäväni siivosi, vaikkei mikään tarkka ihminen ollutkaan, mutta olen ollut kylässäkin imuroinnin aikaan. Eikä siellä asunnossa nytkään lattiat kiiltäneet. Ystävälläni oli kolme isoa koiraa ja kaikki lemmikin omistajat varmasti tietävät, että edes kerta päivässä siivousta ei riitä, mikäli haluaa paikkojen olevan puhtaana. Ajattelin, etten taida kutsua kyseistä naapuria meille kylään, eipä täälläkään paikat kiillä.
Minulla ei ole kesäkukkia, siis muita kuin keittiön ikkunalla olevat neilikat (ei tule kuvaa). Vaikka olenkin parhaani mukaan hoitanut niitä, niin neljästä neilikasta vain keskimmäiset kukoistaa. Onneksi en siis ole ostanut enempää kukkia, harmittaisi vaan, kun eivät menesty.
Selailin tässä päivemmällä blogeja lähinnä tyyliin yhdestä blogista toiseen, siis aikaisemmasta löysin linkin seuraavaan jne. Jollain oli ollu eilen synttäreitä ja mullakin välähti, että mun veljeni täytti eilen kymmenen vuotta. Kertaakaan en ole veljeäni nähnyt, paitsi kuvassa. Turussa hän asustaa, mutta en osaa häntä edes veljenäni pitää, suuresta ikäerostakin johtuen ja koska en ole ollut isänikään kanssa tekemisissä.
Ex-appiukkokin soitteli ja käski käymään. En muista, koska olen siellä viimeksi käynyt, taisi olla jouluna, kun vein joulukukkasen. Mari edusti meidän perhettä papan maaliskuisilla 70-vuotissynttäreillä. Mummulla on vastaavat edessä marraskuussa, olisiko silloin Miian vuoro.
Sähköpostini tökki taas tänään niin, että hermot meinas mennä. Siitä huolimatta mun tulee kyseistä sähköpostia ikävä, kun tulen sen tässä vaihtamaan toiseen samalla kuin nimenikin muuttuu. Vanhaan sähköpostiin mahtuu paljon postia, joten sitä odotan seuraavaltakin.
Nyt sekä ruumis että sielu huutavat kahvia. Kamala miten paljon sitä tuleekin näin lomalla juotua. Tuskin kauppareissusta selviää ilman vessassa käyntiä, kun pissattaa kovasti, ihmekös se aamuisen neljän mukillisen jälkeen. Pyykitkin odottavat ripustajaa. Huomenna mennään Mouhijärvelle ystäväni luokse. Miiakin lähtee mukaan, koska ystävälläni on kaksi hevosta. Sakun pitäisi jäädä sinne yöksi, saapi nähdä miten käy.