Mun on ihan pakko myöntää, etten jaksa perehtyä näihin vuodatuksen uusiin juttuihin. Aikakaan ei moiseen riitä, ainakaan ennen kesälomaa:)

Eipä mun edellinen flunssa ole vielä ohi mennyt, kun uusi tuntuu pukkaavan vauhdilla. Työkaverini on kolmatta päivää yli 39 asteen kuumeessa kera poskiontelotulehduksen ja keuhkoputkentulehduksen. Kuumeen syy on kuulemma influessa, jonka tartuntaa nyt pelkään:(
Toinen työkaverini ilmoitti eilen olevansa raskaana, heinäkuussa saa vauvan. Ennestään hänellä on 3-vuotias tyttö.

Tänään kävin Sakun kanssa suksikaupoilla. 108 euroa pulitin suksista, joiden mukana tuli sauvat, monot, pidikkeet ja voidetta. Toivottavasti pojalla on paljon hiihtoa! Kyselin kaikilta mahdollisilta tutuilta, jotta olisin saanut käytetyt halvemmalla, vaan en saanut. Kirpputoreilla en jaksanut kiertää, viime vuonna niin tein, vaan kenen hermot kestää metsästää niitä, kun samasta pöydästä ei saa suksia ja monoja kerralla. Naapurini ehdotti huutonettiä. Vaan mistäpä olisin tiennyt ostaa pojalleni kokoa 36 olevat monot, jotka nyt sitten siis ostettiin, kun samalla reissulla ostin kengät kokoa 34.

Luistelua Sakulla oli jo kerran. Opettajan mielestä luistimet pitää osata itse sitoa, vaan ei äidin pieni poika osaa edes kunnollista rusettia tehdä saati sitten, että saisi luistimet riittävän tiukkaan. Saku sanoi olevansa ainoa, joka ei osaa luistella, tiedä sitten.

Pää on aivan tyhjä, vaikka aluksi tuntui olevan paljonkin kerrottavaa. Saunaan kun tästä vielä pääsisi ja sitten nukkumaan, niin siinä se päivä vierähti taasen. Ehkä ensi kerralla....