ja ehtoopuoli. Ensin ajattelin kirjoittaa, että on rauhaisaa, mutta on täältä rauha kaukana vieläkin.
Sakun synttäreitä vietettiin tänään, vaikka virallinen syntymäpäivä on tiistaina. On se vaikeaa uskoa, että siitä on tosiaan jo seitsemän vuotta, kun kuopukseni syntyi. Silloin oli sunnuntai ja aika lailla samanlainen sää kuin tänään on eli kostea. Kävin illalla kävelyllä Sakun isän kanssa ja toinen tytöistä oli mukana, en vaan jaksa muistaa kumpi. Aiemmin päivällä silloiset appivanhempani kävivät tuomassa Sakulle sängyn (vanhan ja kunnostetun). Minä silitin, yöks sitä touhua :(, vauvan vaatteita eli samanlainen olen ollut aina, mitään ei kannata liian aikaisin tehdä. Illalla televisiosta tuli syksyn sävel (liekö viimeinen laatuaan?), jonka voitti Janne Tulkki. Kymmenen uutisten jälkeen lähdimme Taussia kohti ja klo 23.20 Saku syntyi. Sunnuntain lapsi, sellainen aurinkoinen :D
Tänään täällä kävi kakkukahveilla Sakun kummit eli siskoni miehensä ja poikansa kanssa, äitini miesystävänsä kanssa ja paikalla oli myös molemmat tytöt poikaystävineen. Tässä kuvaa sankarista:
1962664.jpg
Ja tässä kuvaa siskoni pojasta:
1962678.jpg
Makke lähti äitini kyydillä Punkalaitumen kautta Vampulaan. Tarkoituksena oli, että menevät huomenna katsomaan vauvaa sairaalaan, mutta Makke soitti just äsken, että ovatkin jo matkalla sinne. Annoin kameran mukaan, toivottavasti saavat kuvia vauvasta ja toivottavasti kamera on mukana vielä kotiin tullessakin.
Ai niin, Saku sai lahjaksi traktorin auran kera, Risto Räppääjä elokuvan, bionickle-legoja, Piirrä ja arvaa-pelin, Need for speed-pleikkaripelin, karkkia ym pientä.
Niin ja tähän rauhan menetykseen, meille tuli illalla vielä kaksi pikkupoikaa (neljä- ja viisivuotiaat) naapuritalosta. Miten kiitollinen olenkaan, ettei mulla ole enempää lapsia. Kaipaan jo hiljaisuutta, eikä Saku yksinään saa ihan niin paljon meteliä aikaan kuin kolme poikaa yhteensä. Pitää vaan olla tarkkana vieraiden kanssa, sillä vaikka kuinka kiltti ja ystävällinen Pipsa onkaan, niin arvaamaton se voi myöskin olla. Tässä kerran, kun olimme Vampulassa, niin Pipsa höykytti Annikan molemmat koirat. Toinen erehtyi menemään liian lähelle Makkea ja se riitti, Pipsa kävi päälle kuin yleinen syyttäjä.
Jaaha, huomenna on jälleen työpäivä. Tulee varmaan raskas viikko, on niin paljon tekemistä, siis kaikenlaisia paperitöitä sekä tuuraan opettajaa torstain ja perjantain. Onneksi sitä seuraava viikko on syyslomaviikko ja mullakin vain kaksi työpäivää. Olen loman tarpeessa...