en aloita tätä kotona taas -otsikolla, vaikka niinhän se on. On tää netti maailma vaan ihmeellinen, kun kävin maalla olessani kirjastossakin koneella, sähköpostin luin ja facebookissa kävin, vuodatukseen ei silloin päässyt, en tiedä mistä se johtui.
Kolme yötä maalla oltiin ja neljä yötä olin erossa pienokaisestani. Ikävä oli kova, mutta nyt hänen tultuaan kotiin olen huomannut erinäisiä piirteitä hänessä, joista tulee lapsen isä mieleen. Lähinnä silloin, kun hän vastaa esittämiini kysymyksiin. Hyvin oli pojan reissu mennyt ja oli saanut isältään lahjaksi pleikkaripelin. Oli myös leiponut pullaa (pidän enemmän korvapuusteista) ja toi niitä meille tuliaisina, joten niitä kai syödään iltakahvilla. Ei kai ne ole myrkytettyjä??? Tässä kuva äidin omasta kultsipuppelista viime viikolta (varsinainen mutrusuu):
1996357.jpg
Aada-vaavikin sitten nähtiin pariin otteeseenkin. Pipsakin pääsi tutustumaan vauveliin, vähän sitä piti haistella, mutta muuten vauva sai olla rauhassa. Vauvan äidille syntyy serkku ensi maaliskuussa, kuulin sen tänään. Äiti oli iloinen tulevasta leikkikaverista. Tässä Aada äitinsä sylissä:
1996359.jpg
Auto oli öljynvaihdossa ja käytiin myös minun äidilläni, missä oli myös siskoni poikansa kanssa. Aleksi 2 vee 5 kk ei tykkää valokuvauksesta yhtään, joten otokset oli saatava melkeinpä salaa:
1996360.jpg
Perjantaina taivaalla oli sateenkaari, vaikkei siihen mennessä ollut vielä edes satanut. Kuva on anopin pihalta ja kuvassa näkyy kauempana paikallinen koulu (entiseltä nimitykseltään ala-aste) sekä kirkko, siis se sama kirkko, missä meidät viime kesänä vihittiin:
1996361.jpg
Kuljin paljon pihalla kameran kanssa, mutta kuvattavaa oli hyvin vähän. Omenapuu näytti minusta kauniilta:
1996363.jpg
Ja entäs talon takana menevä "joki". Kun kuvasin sitä naapurille päin, niin näkymä oli mielestäni kaunis:
1996366.jpg
Vaan miltä se näyttääkään, kun kuvaa suoraan meidän kohdalta:
1996371.jpg
Torstai-illalla meinasin riisua vaatteeni vaatehuoneeseen, vaan ovi meni äkkiä kiinni, kun näin hiiren vilistävän siellä. Yksi saatiin satimeen viikonlopun aikana, katsotaan mikä on saalis, kun seuraavaksi sinne menemme. Jostain syystä hiiristä ei ole nyt kuvaa :D
Ja pitihän Pipsaakin kuvata. Ei ollut tämäkään kuvauskohde kovin myötämielinen:
1996373.jpg
"Etkö näe, että syön ruohoa?"
1996375.jpg
Yöllä kun kävin vessassa Pipsa makasi makuuhuoneen ovella lempiasennossaan:
1996379.jpg
Nyt Pipsa on alkanut nuolla toista takatassuaan. On saanut sen ihan punaiseksi, mutta ei siinä mitään näy. Kaipa se taas kohta tulehtuu ja saamme taas kiikuttaa rahojamme eläinlääkärille. Työkaverini oli viime viikolla kissansa kanssa eläinlääkärillä ja käynti maksoi 248 euroa, eikä kissasta löytynyt edes mitään vikaa!
Ystävä sanoo viihtyvänsä parhaiten kotonaan ja kotonaan tykkään minäkin olla, vaikka nautin myös ystävien tapaamisesta, niin nykyään kotiin EI ole mukava tulla. Altaassa odotti kasa tiskejä, puhtaat oli koneessa, siis ne, jotka mä sinne lähtiessäni laitoin pesuun. Kissa oli kahdesti kakkinut eteisen matolle ja matto on nyt takapihalla ja on varmasti siellä siihen asti, kunnes mä sen sieltä korjaan. Taas voisin kirjoittaa monta riviä otsikolla: Kasvavatko tyttäreni koskaan aikuisiksi? Alan tosissani odottaa heidän muuttoansa pois kotoa.
Ja vielä menee hermot; yritän kuvia lisäillä, vaan vähän väliä tulee teksti:
Näyttää siltä että tietokanta on mennyt rikki. Sivusto palaa kuntoon kuhan ylläpitokin huomaa asian
Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0