Jippii, sitä ollaan helmikuussa jo eli kesään on entistä lyhyempi matka!!! Eilinen auringonpaiste kovasta pakkasesta huolimatta oli erittäin piristävää. Kolme viikkoa töissä ja sitten on hiihtoloma. Oman lomani kohtalosta en osaa vielä sanoa mitään, lapsia on hoitoon ilmoittautunut vain yksi ja sekin vain kahdeksi päiväksi. Huomisen jälkeen ehkä ollaan viisaampia.

En nyt tähän kovin pitkää listaa tehdyistä töistä saa. Enimmäkseen se oli sellaista perussiivousta ja siinä sivussa pyykinpesua. Sänkyihin vaihdoin lakanat, ihana mennä nukkumaan karvattomaan sänkyyn, tänään illalla se ei ole enää niin.

"Ystäväni" ahdistaa minua. Samainen tyyppi, jonka lapsi asuu isällään ja käy täällä naapurustossa äidillään joka toinen viikonloppu. Hänhän ehdotti taannoin voisimmeko mennä Vampulaan silloin, kun hänen poikansa ei ole täällä, jotta pojalla olisi kaveri, siis Saku. Nyt selvisi, että yksi eronnut pari oli vaihtanut viikonloppuvuorojaan juuri hänen ehdotuksestaan eli kyseinen lapsi on täällä asuvalla vanhemmalla juuri silloin, kun "ystävänikin" lapsi on täällä. Tää vetää melkein sanattomaksi. Nyt kun lapsi on täällä puhelimeni soi vähän väliä milloin mistäkin asiasta. Haluan olla jossain muualla kuin kotona nyt!!!!

Mari lähti perjantaina Säkylään ja koska poikaystävällä on armeijasta lomaa myös maanantai, niin Marikin tulee vasta maanantai-illalla kotiin. Eilen kyselin kuulumisia, niin olivat leiponeet ja tänään olivat menossa luistelemaan. Varoitin heikoista jäistä, vaikken tiedä millaiset jäät Pyhäjärvessä on. Menevät kuulma kuitenkin oikealle kentälle luistelemaan.

Olen nykyään nähnyt hassuja unia. Yhdessä unessa Miia söi salaa makkaraa. Miian tämänhetkinen ruokavalio sisältää kalaa ja kanaa, muttei lihaa. Mari taasen on alkanut syödä jo kaikkea. Helpottaa kummasti ruuanlaittoa. Viime yönä näin unta, että Marin poikaystävän piti läpäistä jokin testi ja kun ei sitä läpäissyt pääseekin vasta tammikuussa 2010 pois armeijasta. Miia oli nähnyt unta, että mä voitin lotossa ja annoin hänelle 200 000 euroa ja hän meni heti ottamaan uuden tatuoinnin. Eipä tullut eilen lottovoittoa ei.

Kun toi facebook on vienyt minut, niin kerronpa, että siellä on ryhmiä mihin liittyä. Olen mukana 28:ssa ryhmässä mm lihavat menee pulkalla kovempaa (tää on totta), olin teini 80-luvulla, Köyliön Lallis (voi jestas mitä muistoja sieltä onkaan), tarviiko lähteä töihin, jos kukaan ei tule hakemaan (kysyn tota huomenna rehtorilta), kummitäti, juhannukset Säkylän Eenokilla (ne muistot saa posket punoittamaan), alkoholi ei ole minulle ongelma, kyllä kaikki menee alas ja hyvä seksi, parempi mieli.

Tohon viimeiseen voisi kommentoida, että olen ollut jo viikko kaupalla naama norsun veellä, eikä se siitä miksikään muutu, vaikka kuinka vihjailisi. Olen kyllästynyt yrittämään, en halua kokea samaa nöyryytystä montaa kertaa. Ja sitten sekin, että vaikka saisin haluamani tuloksen, niin se ei ole oikeasti sitä mitä haluan. Haluan, että mies osoittaa hellyyttä ja kiintymystä, en halua pelkästään seksiä. Haluan eron, mikäli tää ei kohta muutu. Pakkohan jossain on olla mies, joka voisi minustakin tykätä.