Miten tämä ensimmäinen adventti tuntuikin aiemmin paljon juhlallisemmalta. Nyt tuntuu siltä, että se on vain päivä muiden joukossa. Ehkä sillä on osasyynsä, ettei meillä täällä kotona tunnu yhtään juhlalliselta, aivan kuin pyörremyrsky olisi vieraillut meillä. Jotenkin en vaan edes pääse hommiin käsiksi. Tuntuu hölmöltä koko ajan touhuta, kun kukaan muu ei tee mitään. Ensi viikolla pitäisi kyllä alkaa jotain tehdä, kun muuten kaikki jää tekemättä. Olen ollut nyt niin pitkään kotona, että kun töihin palaan, niin ensimmäisten päivien jälkeen olen aivan puhki.
Saku palasi viikonlopun vietosta isältään. Isä oli ollut lauantaina töissä ja Saku oli sitten ollut joulun avauksessa isän vaimon ja pikkusiskon kanssa Hämeenlinnassa. Pukin kanssa yhteiskuvaan Saku ei ollut suostunut. Mulle sanoi, ettei se voinut olla oikea pukki, kun ensin siellä olivat nähneet laihan pukin ja sitten pulleamman.
Me käytiin tänään täällä Nokialla joulun avauksessa. Tai meidän kohdalla se typistyi ilotulituksen seuraamiseen kauppakeskuksessa. Pipsaa raketit pelotti eli hyvä idea viedä koira sellaiseen paikkaan. Loppuajan Makke istui Pipsan kanssa autossa.

empty.gif
empty.gif
snowman
snowman


Eilen vietin täällä kotona pienimuotoista pikkujoulua eli juotiin viime joulusta jäänyt glögipullo pois. Makken mielestä se oli ihan hyvää, mut mun mielestä liian vahvaa. Muutaman lasillisen jälkeen makuun tottui, mutta sitten juoma jo loppuikin. Oli kyllä ihan hienoa viettää vapaata viikonloppua, kun saimme käydä kaksin saunassakin. Sakusta lähtee aina niin kova meteli, että oli suoranaista hermolepoa.
Mari lähti eilen bussilla Säkylään. Kävi poikaystäväänsä varuskunnassa katsomassa ja yöpyi mummulla. Taitaa olla tälläkin hetkellä poikaystävän luona, mutta mummu vie hänet illalla Huittisiin, mistä lähtee bussi kotiin.
Molemmilla tytöillä vaihtuu jakso huomenna ja Marilla alkaa työharjoittelu täällä. Sinne vaan kaikki kahville, jotka täällä päin liikkuvat.
Nyt menen keittämään kupposen kahvia ja katselen idolsia, vaikka olenkin pettynyt sen tapahtumiin. Katsotaan olenko tämän päivän jälkeen vieläkin pettyneempi.