Koko eilisen päivän soudin ja huopasin ja mietin mitä tehdä ja lopulta päätin jäädä kotiin. Näennäisesti käteni on kunnossa, siis suurin osa asioista onnistuu, mutta on siinä vielä kipua ja turvotusta. Paistinpannu oli liian painava tiskatessa, sukkien laitto jalkaan sattuu ja sitä rataa. Luokkani opettaja oli sitä mieltä, ettei kannata tulla töihin. Meillä kun on niitä rimpuilevia lapsia ja tilanteet on hektisiä. Lääkärin aika on klo 11, saa nähdä mitä lääkäri sanoo eli passittaako jo huomenissa töihin.
Tässä kuvaa vielä nimettömästä neitokaisesta. Perjantai-illalla Annika oli vauvan kanssa "meillä" ja pikkuneiti kitisi lähes koko ajan. Kova oli myöskin pulauttelemaan, mutta hymyäkin irtosi jo, tosin sitä en saanut kameralla ikuistettua:

2088829.jpg

Ja tässä kuvaa ristiäisistä. Aada oli koko kastetilaisuuden ajan hiljaa ja jatkoi uniaan myös kahvitilaisuudessa. Kuvassa pappi ja kummit. Kummitäti on siis Annikan enon tyttöystävä ja kummisetä Hannun serkku:

2088830.jpg

Tässä hän sitten on:
Aada Sievä Annika

2088831.jpg

Tässä kuvassa isomummu eli anoppini, Makke Aada sylissään sekä lapsen vanhemmat Annika ja Hannu:

2088832.jpg

Yritimme päästä ajoissa lähtemään ristiäisistä, koska odotettavissa oli lumimyräkkä. Vammalaan asti oli suht hyvä ajaa. Lumi vain lensi tien yli, mutta ihan suurinta sallittua nopeutta pystyi ajamaan. Puolet matkasta eli Vammalasta Nokialle ajo oli yhtä tuskaa. Montaa metriä ei eteensä nähnyt, viittäkymppiä kovempaa en uskaltanut ajaa ja siitä huolimatta kukaan ei mennyt ohi. Välillä oli koko tie hukassa, keskellä oleva lumikasa kertoi, milloin oltiin menossa vastaantulevan kaistalle.
Nyt pitää mennä juomaan aamukahvit ja sitten pitääkin jo alkaa kaivaa autoa kinoksesta. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!