Pesin tossa hetki sitten kolme mattoa. Enää on vain ongelma, miten saada ne kuiviksi. Ulkona on kyllä melkoinen tuuli, mutta kuivattaako se enää mitään? Pyykkiäkin olen tänään pessyt kolmen koneellisen verran ja täällä koneellakin olen ehtinyt jonkin verran olla. Kiva juttu toi facebook, kunhan vaan ymmärtäisin siitä enemmän.
Ja sitten niihin kuviin. Tässä näkee, miten huolehtivaisia me naiset olemme. Miehen puhtaus on kaiken a ja o:
1943772.jpg
Viime viikonloppuna kun olimme maalla ja menin ulos paheelleni, niin lampun alle lennähti tällainen. Kuva on vähän epäselvä, mutta ällöttävältä se näytti ja toisesta kuvasta näkee miten suuri "vartalo" sillä oli eli ei kyseessä ihan pieni perhonen ole:
1943778.jpg

1943785.jpg

Pipsasta pitää aina ottaa kuvia. Tässä kuvassa Pipsa haukkuu minua, kun söin omenaa. Pipsa muuten ei syö omenaa ennenkuin joku muu on siitä ensin haukannut. Tuskin osaa ajatella, että se olisi myrkytetty, mutta jäätelöpuikostakin pitää haukata pala pois ennenkuin se kelpaa Pipsalle:
1943789.jpg
Ja sitten maaseutumaisemia. Volga, Volga, rakkaus vai kuolema, pelkoa vai vainoa, hah-hah-hah-hah-haa! Nyt kuitenkin kyseessä on Loimijoki:
1943799.jpg
Ja paikallinen "monumentti". En tiedä onko luvallista kuvata kyseistä rakennusta, kun on nykyisin yksityiskäytössä. Kyseessä on vanha meijeri:
1943801.jpg
Saku ja Sakun tärkein vaate eli liivi (huomioliivi kuten Saku sitä kutsuu), työmiehelle erittäin tärkeä kapistus. Oli pitänyt sitä koulussa tunnillakin päällään ja kun sanoin, että ei tunnille saa mennä se päällä, niin poika vastasi, ettei voi jättää sitä naulakkoon, kun joku voi varastaa sen. Siis kahden euron liivin??? Takki ja kengätkin ovat käytävällä ja taatusti arvokkaammat, mutta niillä ei ole pojalle tunnearvoa:
1943805.jpg
Sotapoika ja sotapojan morsian. Tästä kuvasta tulee mieleen lapsuuteni joulukuvat, jolloin seisoimme asennossa joulukuusen vieressä. Arjalle: Ei ainakaan ole kerrottu, että musta olisi mummu tulossa.
1943807.jpg
Eilen Sakulla oli lauantai-illan kunniaksi sipsejä ja mistäpä se Pipsa ei pitäisi:
1943810.jpg
Ja lisää Pipsaa:
1943816.jpg
Illalla meillä lenteli täällä jokin hyönteinen. Kissojen harrastuksena on metsästää kaikkia lentäviä ja sellaista paikkaa ei olekaan minne ne eivät pääsisi. Tarkkaan sitä piti seurata:
1943833.jpg

1943831.jpg

1943826.jpg
Ja sitten asia, joka saa minut itkemään; Pipsa kun tekee toisinaan tarpeitaan takapihalle, niin Makke sanoi, että pitää ostaa kunnon lapio, millä ne saa korjattua. KOKO eilisen päivän, siis lapion oston jälkeen sain kuulla kysymyksiä siitä, onko lapio hyvä, sopiiko käteen jne. Illalla meni hermot ja kirjoitin lapion varteen: Niinan, älä koske tähän. Tosin turha teksti se olikin, eihän kukaan muu olisi siihen vaivautunut koskemaan, saati sitä käyttämään. Tänään minä meidän perheen ainoana ihmisenä, joka osaa lapiota käyttää ryhdyin toimeen ja mitä teki Makke (tässä kohdassa en käytä nimitystä aviomies, haluan näet unohtaa siviilisäätyni)??? Haki kameran ja kuvasi minua. Miten mies, joka ei osaa kunnolla kameraa käyttää saikin minusta noin selvän kuvan. Harkitsen jatkotoimia, ehdotuksia????
1943838.jpg
Kaikesta tästä kurjuudestani huolimatta toivottelen:
HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA YSTÄVÄT!